СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ ИЗЈАВИ ЗА МЕДИУМИ НА 6 МАЈ, САБОТА, 11 часот, ФОНТАНА, ГРАДСКИ ПАРК, Скопје РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ НА СКОПСКИ МАРАТОНLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *